Bedankt voor je reservering

Wat goed dat je al bezig bent om je programma samen te stellen.

En misschien had je het al gezien of was je er al mee bezig maar je kan je ook direct inschrijven  voor de 6, 7 en 9 december

Je kan je nu direct ook al inschrijven voor de mooie sessies op 6, 7 en 9 december. Wacht niet te lang met reserveren want het aantal plekken zijn beperkt.

Ga naar lijstweergave onder programma en scroll naar beneden. Daar zie je alle sessies op deze dagen. Klik op de sessie waar je je voor in wilt schrijven, klik vervolgens op het bolletje programma reserveren,  klik vervolgens op de afbeelding van sessie (foto of logo) en bevestig daarna de reservering door te klikken op de rechthoekige paarse button reserveren.

Het programma vind je terug in je eigen persoonlijke programma onder ‘bekijk/wijzig programma’.

Je eigen programma bekijken of wijzigen

Je kan je eigen programma altijd zelf bekijken en ook wijzigen. Zorg ervoor dat je bent ingelogd. Dan zie je bovenaan de pagina ‘Bekijk/wijzig je programma‘. Daar kan je je programma bekijken en wijzigen.

Wijzigingen doorvoeren

Mocht je wijzigingen willen doorvoeren dan moet je de sessie in het betreffende tijdsblok wat je wilt veranderen eerst annuleren in je eigen programma (ga op de sessie staan en klik op annuleren. Ga vervolgens naar ‘Stel je programma samen’ bovenaan de website.

Klik op het tijdsblok waarin je net een sessie hebt geannuleerd en kies een nieuw sessie door deze aan te klikken in het overzicht en vervolgens op de rode ‘verstuur’ button onderaan de pagina te klikken. Per spreker zie je hoeveel plekken er nog vrij zijn. 

Reserveer je plek